23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık. Kutlama Programımıza Uluslararası Kardeş Okul Projesi ortağımız Almanya Monheim A. Rhein Otto-Hahn Gymnasium Okulu öğretmenleri ve öğrencileri de katıldılar. Okul Müdürümüz Olgun DOĞAN günün anlam ve önemine dair konuşmasını yaptı. Öğrencilerimiz Müzik Öğretmenimiz Seçil Seçkin AVCILAR yönetiminde koro ve solo şarkılar seslendirdiler. Okulumuzda yapılan 23 Nisan konulu yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz 23 Nisan konulu şiir ve kompozisyonlarını okudular. Okulumuz folklör ekibi ve Kardeş okulumuz Otto-Hahn Gymnasium Okulu folklör ekibi tarafından yöresel halk oyunları sahnelendi. 5. ve 6.Sınıf öğrencilerimiz grup danslarını sergilediler. İzleyicilerden büyük beğeni alan programımıza katılan öğrencilerimize ve programımıza teşrif eden velilerimize teşekkür ediyoruz. Programımızın hazırlanmasınsa emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

24-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 10:53 - Görüntülenme: 52