ATAŞEHİR EMLAK KONUT ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLAN (2024 - 2028)

ATAŞEHİR EMLAK KONUT ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
STRATEJİK PLANI (2024 - 2028)

Ataşehir Emlak Konut Ortaokulu Müdürlüğü 2024 –2028 dönemi Stratejik Plan hazırlıklarına başlanmıştır. İdarenin geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleri büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda öğrencilerimiz ve velilerimiz için anket hazırlanmıştır.

Ankette yer alan sorular, paydaş analizinde yer alması öngörülen konu başlıklarını içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Ankete katılım sağlamanız bizim için önemlidir.

Emek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİ ANKETİ İÇİN TIKLAYINIZ

VELİ ANKETİ İÇİN TIKLAYINIZ