EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ, FUAT SEZGİN İSLAM, BİLİM VE TEKNOLOJİ MÜZESİ ZİYARETİ

Çedes projesi kapsamında okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi branşı öğretmenlerimiz Kevser Cankurt ,Özler Koca ve sosyal bilgiler öğretmenimiz Kutlu Altay Kocaova nezaretinde öğrencilerimiz Edirnekapı Şehitliği'ni ziyaret ettiler. 15 Temmuz, Çanakkale ve 1. Dünya Savaşı, Kıbrıs, Kore ve terör şehitlerimiz ile polis şehitlerimiz ve itfaiye şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler.

Millî şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'un kabrini ziyaret edip, İstiklâl şairimizi andılar ve okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Kutlu Altay Kocaova tarafından bir konuşma yapıldı.

Gülhane'deki Fuat Sezgin İslam, Bilim ve Teknoloji Müzesini ziyaret ettiler ve Müslüman bilim adamlarının yaptığı çalışmaları incelediler. Ardından da değerli bilim adamımız Fuat SEZGİN'i kabri başında andılar.

13-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 15:28 - Görüntülenme: 47