T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Emlak Konut Ortaokulu

EKO´DA SUNULAN HİZMETLER

Okulumuzda sunulan hizmetlerden bazılarına ilişkin bilgiler aşağıdadır.

BILGILENDIRME HIZMETI

Okulumuzda veli bilgilendirme amaçlı EKO kısa mesaj servisi bulunmaktadır. Kısa mesaj servisinden yaralanma ücretsizdir. Servise kayıt için ELEKTRONİK TEBLİGAT FORMU'nu doldurmanız gerekmektedir. Cep telefonu numaranızın değişmesi durumunda Bilgi İşlem ofisimizden gerekli düzeltme işlemini yaptırmanız gerekmektedir. Güncel duyuru ve etkinlikleri aynı zamanda okulumuzun eko.meb.k12.tr resmi internet adresi ve www.facebook.com/atasehireko sosyal medya adresimizden takip edebilirsiniz.

 

CLASSDOJO

Ataşehir Emlak Konut Ortaokulu bir ClassDojo okuludur. Velilerimiz ClassDojo'nun inanılmaz ayrıcalıklarından yararlanacakları için çok şanslı.  Öğretmen, öğrenci, veli ve okul yönetimi arasında anında dönüt uygulaması olan, sınıf yönetimi, sınıf hikayesi, davranış ve akademik performans izleme amacıyla kullanacağımız interaktif  ClassDojo uygulamasına kayıt olmanız için sizlere okulun ilk haftasında üyelik kodunuzun yazdığı ve uygulamanın nasıl kullanıldığına ilişkin bir yönerge olan davet mektubu göndereceğiz. Uygulama IOS, Android tablet ve telefon ile Mac OS ve Windows tabanlı masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda çalışmaktadır.

 

GÜVENLİK HİZMETİ

Okulumuzdaki öğrenim görev öğrencilerin güvenli bir ortamda öğrenim görebilmeleri amacıyla güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Öğrencilerimizin güvenliğinin sağlanabilmesi için velilerimiz ve resmi olmayan ziyaretçiler öğretim saatleri içinde öğrenci alanlarında bulunamaz. Ziyaretlerde resmi kimlik ibrazı zorunludur. Öğretmenlerle görüşme randevusu olan velilerin öğrencilerin kullanım alanlarında bulunmamaları gerekmektedir. Velilerin ve ziyaretçilerin kantin, yemekhane, spor alanları ve öğrenci tuvaletlerini kullanması mümkün değildir. Velilerin araçlarıyla okul bahçesine girmeleri mümkün değildir.

 

SAĞLIK HİZMETİ

Okulumuzda öğrencilerimizin sağlık durumlarının takibi, öğrencilerimizin sağlıklı yaşam konusunda tutum geliştirmesi ve acil durumlarda müdahale amaçlı revir hizmeti sunulmaktadır. Çocuğunuzun sağlık durumuyla ilgili okul yaşamında takibi gerektiren özel durumu varsa lütfen okul hemşiremize bildiriniz.

 

ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ

Okulumuzda yapılan genel veli toplantısında ve yapılan ankette öğrencilerin okul forması giymeleri yönünde karar alınmıştır. Öğrencilerimiz okulun ilk haftası okula serbest kıyafetle gelebilir, ancak ikinci haftadan itibaren okul kıyafeti zorunludur.

OKUL KIYAFETLERİ İÇİN:

FIRMA: IPEK&ELIF TEKSTIL

TELEFON: 05325929622 - 05354538145

ADRES: Atatürk Mah. Ataşehir Mozaik Kat 1

 

ÖĞRENCİ YEMEK HİZMETİ

Okulumuzda öğrencilerimiz için öğle yemeği hizmeti sunulmaktadır.

OGRENCI YEMEK HIZMETI ICIN:

FIRMA: SELIN GIDA

TELEFON: 0216 3172414 – 02165334383  

INTERNET ADRESI: http://selingida.com.tr

ELEKTRONIK POSTA ADRESI: info@selingida.com.tr

 

ÖĞRENCİ SERVİS HİZMETİ

Okulumuzda öğrencilerin ulaşımının sağlanması için servis hizmeti bulunmaktadır.

OGERNCI SERVIS HIZMETI ICIN:

FİRMA: Kılıçaslan Turizm

TELEFON: 02164556960 – 05494556960 – 05414556984

ADRES: Yakut Cad. Yakut Sitesi No:13/2 Ataşehir

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.09.2017 - Güncelleme: 14.03.2024 13:23 - Görüntülenme: 12168
  Beğen | 34  kişi beğendi