İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Emlak Konut Ortaokulu

EKO´NUN KURALLARI

Okulumuz öğrencilerinin uyması gereken okul kuralları, adab-ı muaşeret, toplumsal yaşam, temizlik, sağlık, güvenlik, beslenme, kılık-kıyafet, aile yaşamı, planlı çalışma ve teknoloji kullanımıyla ilgili kurallar hakkında okulumuzda davranış müfredatı uygulanacaktır.
Projenin planlaması yönetimimiz tarafından yapılmış, öğretmenler kurulunda alınan karar doğrultusunda yürürlüğe konulmuştur.
Buna göre belirlenen kurallar ve bu kurallara ilişkin sunumlar aşağıda yayınlanmıştır.

KURUMSAL TANITIM (Okulumun özelliklerini bilirim) (PDF Dosyası)

ÖĞRENCİDEN BEKLENEN DAVRANIŞLAR VE ÖDÜL SİSTEMİ (Olumlu davranışlar sergilerim.) (PDF Dosyası)

YAPTIRIM GEREKTİREN DAVRANIŞLAR VE CEZA SİSTEMİ (Olumsuz davranışlarla ilgili yaptırımları bilirim.) (PDF Dosyası)

TOPLUMSAL YAŞAMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR (Ortak yaşam kurallarına uyarım) (PDF Dosyası)