Şbt

Okulumuz öğrencilerinin uyması gereken okul kuralları, adab-ı muaşeret, toplumsal yaşam, temizlik, sağlık, güvenlik, beslenme, kılık-kıyafet, aile yaşamı, planlı çalışma ve teknoloji kullanımıyla ilgili kurallar hakkında okulumuzda 17-18 Eylül 2018 tarihlerinde iki günlük davranış müfredatı uygulanacaktır.
Projenin planlaması yönetimimiz tarafından yapılmış, öğretmenler kurulunda alınan karar doğrultusunda yürürlüğe konulmuştur.
Buna göre belirlenen kurallar ve bu kurallara ilişkin sunumlar aşağıda yayınlanmıştır.

Okulumuzda sunulan hizmetlerden bazılarına ilişkin bilgiler aşağıdadır.

Tem

2016 - 2017 Öğretim yılından itibaren sınıf şubelerin oluşturulması iş ve işlemleri bu yönerge doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Okulumuzda uygulanan ClassDojo programına ait yönerge yayınlanmıştır.

May

Okulumuz öğrencilerinin projeleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergileniyor. Fuarda sergilenen 40 projede, 262 öğrenci görevli ve bu öğrencilere 52 öğretmen danışmanlık yapıyor.

Haz

Okulumuzda uygulanan ClassDojo davranış yöetim projesine göre İftihar Belgesi almaya hak kazanan öğrenciler açıklanmıştır.

Haz

Yıl sonu programında ödül alacak öğrencilerimizin listesi açıklanmıştır.

Şbt

TOEFL Primary Sertifikasyon Sınavı salon listeleri aşağıda yayınlanmıştır.

May

Okul öğrenci meclisimizdeki öğrenciler ve Türkçe ÖğretmenimizÖmer GÜNEŞ’in danışmanlığında askeri birliklere mektup yazanöğrencilerimizle Selimiye Kışladında bulunan 1.Ordu Komutanlığınaziyaret gerçekleştirdik.

08 Nisan 2018 pazar günü genel veli toplantısı yapılacaktır.

Şbt

2.Dönem okulumuzda cumartesi günleri açılacak olan kurs programına ilişkin açıklamalar ve başvuru yöntemi aşağıda açıklanmıştır.

Ock

2017 - 2018 Öğretim yılı 1 inci döneminde ödül alan öğrencilerin isimleri belirlenmiştir.

Ock

2017 - 2018 Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Töreni 19 Ocak 2018 Cuma günü saat 09.00´da yapılacaktır. Program detayları aşağıdadır.

Ara

Ziyarette bizlere ev sahipliği yapan Hürriyet Gazetesi İstihbarat Müdürü Celal KORKUT’a öğrencilerimizin hayatında iz bırakacak derecede güzel olan söyleşisi, gazeteyi tanıtımı, yakın ilgi alaka ve ev sahipliği için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız..
Bizlere bu fırsatı sunma konusunda aracılık yapan velimiz Hürriyet Gazetesi Muhabiri Çetin AYDIN’a da ayrıca teşekkür ederiz..