"MY MOTHER'S MIRROR"-Mamos Veidrodelis /ANNEMİN AYNASI

Projesi kapsamında Litvanya ve diğer ülkelerden öğrencilerin katıldığı "Anneler Günü" için Çocuk Sanat Projesini geliştirmek adına yürüttüğümüz faaliyetlerimiz tamamlanmıştır.

Proje koordinatörü İngilizce öğretmenimiz Bahar KAYNAK, danışman öğretmenlerimiz Başak TİRYAKİ NAKIP, Soner SEVİNÇ, Zekiye Sibel ÇAĞIRAN ve Müdür Yardımcımız Yasin EFE'dir.

Projede aktif olarak rol alan öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik eder, öğretmen ve öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Smart Tools In Schools -  2018-1-PL01-KA229-050890_1

Kas

Kardeş Okul Projesi kapsamında Almanya Monheim şehrinde bulunan Otto Hahn Gymnasium okulu ile daha önce Almanya'da imza törenimiz gerçekleştirilmiştir.

Ülkemizdeki imza törenini ise 23.11.2021 tarihinde okulumuz ev sahipliğinde Kardeş Okulumuz Otto Hahn Gymnasium okulu ile karşılıklı Kardeş Okul Protokolümüzü imzalayarak projemizi resmiyete kavuşturduk.

Kardeş okullar arasında öğrenci değişimleri, ortak proje çalışmaları, robotik kodlama yarışmaları, müzik ve resim alanlarında faaliyetler, eğitimin dijitalleştirilmesi konusunda karşılıklı destek ve gelişmelerin değerlendirilmesi, bu kapsamda bir erasmus projesinin birlikte yürütülmesi amaçlanmıştır. Ayrıca öğrenci ve öğretmenlerin katılımlarıyla karşılıklı olarak eğitsel ve kültürel ziyaretler düzenlenmesi, eğitim alanında iyi uygulamaların paylaşılması, öğrenci ve öğretmenler arası iletişim ağının oluşturulması gibi faaliyetlerin yapılması öngörülmüştür. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Almanya'da Okul Müdürü ve Öğretmenler olarak 2 ayrı proje toplantılarımızı gerçekleştirdik. Başta Monheim Belediye Başkanı Sayın Daniel ZIMMERMANN olmak üzere, kardeş okul yöneticilerimize ve kardeş okul projemizin başlamasına öncülük ettiği için Sayın Engin ALTINOVA'ya teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 2018 – 2019 öğretim yılından itibaren EKO-OKUL SIFIR ATIK PROJESİ uygulanacaktır. Projenin ana hedefi çevreci öğrenciler yetiştirmektir. Proje detayları için aşağıdaki bilgileri inceleyiniz.

ATAŞEHİR EMLAK KONUT ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ BANKA HESABI

Halkbank
Batı Ataşehir Şubesi
TR16 0001 2001 4660 0016 1000 10
Ödemelerin takibi için banka dekontuna açıklama olarak "öğrencinin sınıfı ve adı soyadı" yazılacaktır. Bunun dışında açıklama yazılmayacaktır.

Banka şubesi Batı Ataşehir'deki Halkbank Genel Müdürlüğünün giriş katında bulunmaktadır.
EFT işlemlerinde işlemin onaylanması için alıcı hesap adına "Ataşehir Emlak Konut Ortaokulu Aile Birliği" yazılmalıdır.
Ödemelerinizi internet bankacılığı, bankamatik veya banka şubesini kullanarak yapmanız mümkündür.
Nakit ödeme yapmanız mümkün değildir.

-------------------

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Okulumuz öğrencilerinin uyması gereken okul kuralları, adab-ı muaşeret, toplumsal yaşam, temizlik, sağlık, güvenlik, beslenme, kılık-kıyafet, aile yaşamı, planlı çalışma ve teknoloji kullanımıyla ilgili kurallar hakkında okulumuzda davranış müfredatı uygulanacaktır.
Projenin planlaması yönetimimiz tarafından yapılmış, öğretmenler kurulunda alınan karar doğrultusunda yürürlüğe konulmuştur.
Buna göre belirlenen kurallar ve bu kurallara ilişkin sunumlar aşağıda yayınlanmıştır.

Okulumuzda sunulan hizmetlerden bazılarına ilişkin bilgiler aşağıdadır.