Eyl

SAYIN VELİLERİMİZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

Öğrenci güvenliği gereği öğrencilerimizin okulda olduğu saatlerde yetişkinlerin okula girişlerine müsade edilmemektedir.

Velilerimizin öğretmenlerle görüşmesi aşağıda belirtilen tabloya göre yapılacaktır.

Bu saatler dışında ve randevusuz gelen veliler okula alınmayacaktır.

Görüşmeler 15 dakika olabilir.

Öğretmenimizin görüşme öncesi ya da sonrası dersi olabileceğinden görüşme için belirlenen süreye riayet etmenizi rica ederiz.

Görüşme gününden önce öğretmen ile classdojo üzerinden randevu almanız gerekmektedir.

DYK 1. TAM KAPSAM DEĞERLENDİRME SINAVI

10 Şubat 2024 Cumartesi günü (Yarın) 8, 11 ve 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik il genelinde "eba.gov.tr" üzerinden "çevrim içi" olarak DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursları) 1. Tam Kapsam Değerlendirme Sınavı yapılacaktır.

Okulumuz dışında DYK kurs merkezlerinde kursa katılan öğrencilerimizin sınava katılması gerekmektedir.

8. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Sosyal Bilgiler derslerinden sınav uygulanacaktır.

Aşağıda yer alan görselde DYK 1. Tam Kapsam Değerlendirme Sınavı uygulamasının tarih ve saat bilgisini görebilirsiniz.

Kılavuz için tıklayınız.

Kas

2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 20 Ekim 2023 Cuma günü okulumuz B Blok konferans salonunda yapıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve istiklâl marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Olgun DOĞAN açılış konuşmasını yaptı. Eğitim öğretimde başarının yakalanması için anne ve babalara düşen önemli görevlere değindi.

Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve yeni üyeler oy birliği ile seçildi.

Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür eder, Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna ve yeni seçilen üyelerine yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileriz.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİ SERVİS TAŞIMACILIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Haz

Ock

Haz

BeInYou 11-15 yaş arası öğrenciler için Just Speak Projesi kapsamında oluşturulan bir eTwinning projesidir.Projenin amacı öğrencilerin kendilerine güvenlerini sağlayarak İngilizceyi akıcı konuşmalarını sağlamaktır.

Proje kapsamında çeşitli aktivitelerle kültürel paylaşımı da dahil ederek güvenli internet kullanımı, medya okur yazarlığı ile Web02 araçlarını ve tüm dil becerilerini etkin bir şekilde kullanarak öğrencilerin İngilizceyi iyi seviyede kullanmalarını sağlamak amaçlanmıştır.

Ortaklarından biri olduğumuz Uluslararası "BeInYou" adlı eTwinning projemiz kapsamında okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Sevim PURSİN 'in  rehberliğinde 10 öğrencimizin yapmış olduğu katkılarla eTwinning ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜ ve AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ belgelerini almaya hak kazandık. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılı 02 Haziran 2022 tarihinde okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz geleneksel Ekofest 2022'den kareler...

Festivalimizde yer alan birbirinden güzel gösteriler, sergiler, etkinlikler,yarışmalar ve oyunlarla öğrencilerimiz doyasıya eğlendikleri mutlu bir gün geçirdiler.

Bu organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul aile birliğimize ve okul personelimize çok teşekkür ederiz.