Kas

Eğitim konuları Veli Akademisi kurulu tarafından belirlenen 6 konuyu kapsar. Bu eğitimlerin her ay bir konu olarak Kasım, Aralık, Ocak, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılması takvime bağlandı. Bu eğitimlerin en az beşine katılmak zorunludur. En az 5 eğitime katılan velilerimize eğitim öğretim yılı sonunda Sertifika verilecektir. Eğitimlerle ilgili imza  yoklamaları alınacak.

Bu eğitimlerin yanısıra Milli Eğitim Müdürlüğünün tavsiye ettiği gerek 25 konudan kalan 19 konu içerisinden, gerekse gelebilecek talep ve öneriler çerçevesinde başka eğitimlere de uygunluk durumunda yer verilecektir. Bir takvime bağlanmamış konularda uzman olan velilerimiz bu proje kapsamında eğitimci olarak görev almak isterlerse Proje Koordinatörü Yasin EFE ile iletişime geçebilirler.

May

DEGERLI VELIMIZ. OKULUMUZDA UYGULANAN CLASSDOJO UYGULAMASI ISTANBUL EGITIMDE IYI ORNEKLER PROJESINDA ODUL ALMISTIR. PROJE UYGULAMASINDA VELI MEMNUNIYET ORANLARINI OLCMEK AMACIYLA ASAGIDAKI ANKETI DOLDURARAK KATKI SUNMANIZI RICA EDIYORUZ.

Şbt

Değerli veli, Okul sağlığı hizmetleri protokolü gereği öğrencimizin yıllık periyodik muayene ve izlemleri aile hekimi tarafından yapılıp sonuç formunun  sınıf öğretmenine teslim edilmesi gerekmektedir. İlgili form okul web sayfamızda yer almaktadır.

Kas

Akıllı Sınıf Proje Detayına ulaşmak için tıklayınız...